PROMOTE EDUCATION

VENTURE FUTURE

The Dieter Schwarz Foundation supports a wide range of forward-thinking opportunities and programmes in the fields of education and science, which are geared towards the various stages of life.

Learn more

Wirtschaftsministerin Dr. Nicole Hoffmeister-Kraut, Oberbürgermeister Harry Mergel (rechts) und Reinhold Geilsdörfer, Geschäftsführer der Dieter Schwarz Stiftung, nach der Enthüllung der Bautafel für den Innovationspark KI Baden-Württemberg.
  • aim
  • Bildungscampus
  • erzieherakademie-heilbronn
  • haus-der-familie